Canada visdag 2

Hallo allemaal,

Wat is Canada toch een prachtig land, vandaag volle zon en 18gr, volop genieten dus. Samen met Teun, Maurits en Linda genieten in het zonnetje, vissen, zeearenden kijken en genieten vd prachtige natuur. Dan geniet je verder nog van alle grote pickup trucks, dikke steaks, zalige spareribs en alles is groot, gewoon waanzinnig. Dus is een visreis “plus” dus niet alleen vissen, maar ook genieten en zien.

Vandaag dus volle zon, ons doel is bij deze trip om de wat grotere te vangen, dus we vangen niet de aantallen, maar wel grote. Vandaag (maandag) vingen we wederom 4 dikke vissen, Teun 166, ik (Raffie) 202cm, Linda 215cm en Maurits 220cm, dus we hebben allemaal een sturen boven de 2m gevangen deze visreis.

Maar eerlijk is eerlijk, ook 6 grote verspeelt, door verkeerd aanslaan, lijn even te slap en gewoon pech en dit alles hoort ook bij het vissen, helaas zaten er zeker 3 hele grote dikke monsters bij, die ook nog eens flink uit het water sprongen. Verder hadden Teun en ik een dubbel-strike en vingen we er twee tegelijk.

Kortom een prachtige dag, volop genieten vd natuur, de visserij, vriendschap en een prachtige visserij, want de visserij op steur is enorm ! Neem een heilbot van 200cm en dan heb je een steur van 150cm, een steur is minstens 2x zo sterk en vecht 2x zo hard, wat een monster, wat een kracht, dit moet je gewoon eens meemaken.

Morgen helaas de laatste dag en deze eindigt in regen, ze hebben wind en regen voorspelt, voor de visserij geen probleem want je kunt hier altijd vissen, regen kun je je op kleden, maar is niet zo fijn, dus hopen op wat droge uurtjes morgen.

Meer info over vissen in Canada >>>

Cordes Travel visreizen