Canada visdag 1

Vissen in Canada op steur.

Zo….dat was dan de 1e visdag in Canada. We zijn met z’n vieren in Canada, Fraiser River en vissen 3 dagen op steur en 1 dag zalm. Vissen in Canada, lijkt voor veel vissers een hele opgave en lastig, maar dat valt alles mee. Je vliegt van Amsterdam of Brussel direkt naar Canada, daar boeken we een huurauto en hotel voor je. Vervolgens vis je op een boot met een visgids, hij vaart de boot en brengt je naar de beste stekken. Hier ga je vissen op steur, wij geven dan ook garantie op het vangen van een steur. Het is niet de vraag óf je steur gaat vangen, maar hoeveel boven de 2m !!

Uiteraard werken we weer alleen met de beste visgidsen, beste boten en beste visgebied. Voordeel van Canada, geen golven, stekken binnen 20 min. varen, soms zelfs maar 5 min. lekker op een overdekte boot met kajuit zitten en vissen. Je hoeft niets mee te nemen, alleen een regenpak en een dikke trui en/of zonnebril, want kan er ook 25gr zijn. Je kunt hier vissen van maart tm november, uiteraard is het in de zomer warmer dan in de winter. Verder zijn er geen uitvalsdagen door bv wind. Verder is alles inclusief bij het vissen, hengel, aas, brandstof, visboot en visgids.

Vandaag begon de dag goed, meteen 2 heftige aanbeten, je moet goed opletten en op tijd de hengel aanslaan. Teun begon vandaag en ving meteen een 216cm steur !! Na een heftig gevecht, waar zijn armen nog steeds pijn van doen, maar hij had hem binnen. Daarna was Linda aan de beurt met een steur van 180cm, wederom een boze steur die uit het water sprong en een flink gevecht gaf. Toen had ik beet en kon een steur van 152cm vangen en Maurits sloot de dag af met een steur van 206cm ! 216, 206, 180 en 152cm zijn natuurlijk 4 hele mooie vissen voor een eerste dag in Canada. Tot slot als kers op de taart, een beer langs de waterkant.

Morgen gaan we vissen op grote steuren, dus we zijn benieuwd !
Meer info en prijzen van deze reis, zie onze website.

Cordes Travel visreizen