Cordes Traveldag 2023

— Cordes Traveldag, een MEGAS succes —

Dat was hem dan weer, de Cordes Traveldag 2023, gisteren gehouden in Sliedrecht. Een exclusieve dag speciaal voor de vissers die bij Cordes Travel visreizen hun visreis hebben geboekt. Maar liefst 658 vissers waren aanwezig, 48 medewerkers en 5 visgids. De opkomst was iets lager dan normaal ivm ziekte, Corona, vakantie en de brandstofprijzen, sommige groepen vonden het te ver rijden.

We hebben weer enorm veel complimenten gehad over de organisatie van deze gezellige dag, we zijn gestopt met tellen, zoveel complimenten. Iedereen was meer dan tevreden en vonden het supergezellig om weer eens met z’n allen bij elkaar te zijn en over de visreizen te praten. Na een lange tijd zonder beurzen en zonder leuke evenementen, was iedereen blij dat juist Cordes Travel dit toch weer voor elkaar had. En dát is nu Cordes Travel, dat “beetje” extra en de reden om via Cordes te boeken, zoveel extra service geeft niemand.

Alles is weer perfect verlopen, alles liep, zoals altijd op rolletjes, maar met een ijzersterk Team van medewerkers en vrijwilligers, kan het eigelijk niet fout gaan. Om 07:00 was iedereen er om de zaal op te bouwen, een grote lege zaal, die binnen een paar uur veranderde in een soort beurs.

Leo Stoutjesdijk van Penn was aanwezig om alles te laten zien van Penn en uiteraard was het Team van Ahoy Hengelsport Rotterdam aanwezig om de vissers te voorzien van de juiste materialen, zij hadden hun halve winkel meegenomen.

De vissers namen plaats aan de tafel van “hun” geboekte accommodatie/gebied, daar ontmoeten zij andere vissers die naar dezelfde accommodatie gaan, er zijn experts en visgids aanwezig en iedereen deelt kennis en ervaring met elkaar. Juist ook ideaal voor de vissers die voor het eerst op visreis gaan. Om 11:00 en 13:00 gaf Douglas een lezing over het vissen in noord Noorwegen. In de lezing-zaal waren dan 150 vissers aanwezig, dan was de grote zaal uiteraard even wat leger. Iedereen zat aandachtig te luisteren naar de lezing van Douglas.

Verder kon men weer van alles eten en drinken en stonden er TV schermen om weer ideeën op te doen voor de komende jaren.

Ook kregen de vissers een gratis sportvis-pakket twv 150,-, kortingsbon van 10% voor 3 winkeliers, elke groep kreeg hier ook zijn A3 gelamineerde kleuren zeekaart en hun kofferlabels als ze gaan vliegen.

Kortom het was wéér een zeer geslaagde dag, de zoveelste sinds 2009 waar dit eerste evenement organiseerde. Prachtig om kennis te maken met onze groepen, al heb je helaas te weinig tijd om met iedereen persoonlijk even in gesprek te gaan, daar zijn te veel mensen voor. Maar we geven op onze kantoor ook gratis prive-les, dus men kan altijd nog daar naar toe komen.

En dan tot slot een loterij met prachtige prijzen, een aantal geintjes en een waanzinnige hoofdprijs twv 3900,- !! Een gratis huisje en boot voor 1 week en 1 dag gratis visgids aan boord voor een accommodatie die men mag kiezen uit Havoysund, Vesteralen, Nappstraumen of A Rorbuer.

Linda en ik kijken terug op wederom een ZEER geslaagde dag, vermoeiend en druk, maar wel enorm leuk en vooral een zeer zeer goede sfeer. Dit jaar zijn wij 23 jaar getrouwd en bestaat Cordes Travel 19 jaar en als je dan nog steeds zo’n event kan neerzetten, dan weet je dat je het gewoon goed doet.

Tot slot een grote dank aan alle medewerkers, alle vrijwilligers, Ahoy Hengelsport, Penn en uiteraard jullie als bezoekers !

Wij wensen jullie een prachtige visreis dit jaar, maak er een geweldige week van en hou ons op de hoogte ! Wil jij op 2 maart 2024 er ook weer bij zijn, of de Cordes Traveldag ook eens mee wil maken, boek dan je volgende visreis (weer) bij Cordes Travel. Dan weet je zeker dat je in goede hand bent.

Linda en Raffie Cordes

Cordes Travel