Cordes Traveldag gaat NIET door

Hallo allemaal,

Helaas, de Cordes Traveldag 2022 gaat wéér niet door, erg jammer en balen ! We waren er 99% van overtuigd dat deze toch door kon gaan, maar de eigenaar vd gymzaal (de gemeente) wil dat we ten alle tijde de 1.5m afstand houden en dat is natuurlijk geen optie, zeker niet met oa uitleg over de zeekaarten.

Al 2 jaar Corona, al 2 jaar crisis en ellende en dan mag alles langzaam weer open en dan mogen wij toch niet, een enorme teleurstelling voor jullie, voor ons, voor de visgidsen en voor de zaal. We balen hier echt enorm en zijn echt enorm teleurgesteld, weer een tegenslag, we hebben keihard gewerkt om alles klaar te maken, al het werk voor niets. Maar we laten ons niet gek maken, schouders eronder en door !

Gelukkig hebben we ook nog een goed nieuws, Noorwegen opent zijn grenzen voor iedereen, dus ook als je niet volledig gevaccineerd bent, kun je naar Noorwegen, dan wel met een PCR test. Tzt krijgt iedere groep daar meer informatie over, we geven graag up to date informatie. Dus nu kun je ook naar Noorwegen als je niet gevaccineerd bent.

Uiteraard laten we onze gasten niet in de steek en gaan wij 8 dagen bij verschillende winkeliers staan om daar de pakketten, zeekaarten en kofferlabels uit te delen en advies te geven over materialen, stekken en technieken. En men kan altijd gratis op privé-les komen op ons kantoor in Colijnsplaat. >>lees hier<>klik<>klik<>klik<>>

Cordes Travel visreizen