Dikke vangsten in Nappstraumen

— Live vanuit Nappstraumen Lofoten Noorwegen —

Bericht vanuit Nappstraumen, 2 oktober 2020, in je trui vissen en fileren. Weinig wind, volle zon, vissen op open zee en goede vangsten ! Veel vissers hebben door de Corona hun visreis moeten verplaatsen, veel vissers wilde niet in september en oktober naar Noorwegen, slechte vangst en slecht weer, maar zie hier….

Natuurlijk waren er 2 weken storm, door de orkaan “Sandy” dit staartje kwam net over Bodo en de Lofoten, terwijl Havoysund een top-visserij had en goed weer, dat is pech. Na die storm gingen wij vissen en dan weet iedereen dat de vis niet wil bijten en zich nog even rustig houdt en dan nu….

Hier het bewijs dat zelfs oktober bij Nappstraumen echt goed kan zijn. Hier de mannen uit oa Volendam die eerst eind juni zouden gaan maar alles verplaats hebben naar 30-09 tm 07-10. Uiteraard een gok, maar gezien het weer en de vangsten vorig jaar en het vertrouwen in Cordes Travel, hebben de gok genomen en hebben er geen spijt van.

Vandaag hebben ze hun 8x 20kg visfilet volgemaakt, die kan nu lekker invriezen en de rest vd week hoeft men niet meer te fileren en kunnen de vissen weer netjes terug. Woensdag komen de laatste twee groepen aan in Nappstraumen, hopen dat ook zij een goede vangst hebben. Mannen ENORM bedankt voor jullie foto’s !!

Accommodatie Nappstraumen >>>

Raffie