één huisje vrij Havoysund Festival

Hallo allemaal,

Vanwege een annulering hebben we nog 1 huisje vrij voor het Penn Havoysund Festival september 2020. Vorig jaar vingen we tijdens het Festival 218 heilbotten, sommige boten hadden in 1 week zelfs meer dan 30 heilbotten gevangen. Wil je dus eens heilbot vangen, dan is Havoysund de beste stek.

Je krijgt 2x 4u gratis de visgids aan boord, ontbijt is de hele week inclusief, we reizen met alleen maar Nederlandse en Belgische vissers en wij (Linda en Raffie) zijn er de hele week ook bij.

Ondanks dat het een groepsreis/Festival is heb je altijd je eigen huis en je eigen boot, die je deelt met je eigen groepje, wij wisselen niet elke dag van groep. Verder ben je vrij om te doen wat je wil, bijna niets moet en bijna alles mag.

We vertrekken 9 september met z’n allen vanaf Schiphol, dan vliegen we naar Oslo, in Oslo slapen we op het vliegveld in een hotel. De volgende ochtend vliegen we door naar Alta en vanaf daar met een luxe touringcar door naar Havoysund, we komen rond 14:30 aan bij Havoysund. We kiezen voor een overnachting zodat we veel vroeger dan normaal op de accommodatie zijn, zo hebben we alle tijd om boodschappen te doen, om de hengels en materialen voor de bereiden en even tot rust te komen, dan kunnen we de volgende ochtend vol aan de bak.

Heb je interesse, stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Lees hier alles over zo’ Festival: cordestravel.nl/groepsreis-vissen-ijsland-en-noorwegen-penn-festivals/

Raffie