Enorme aantallen heilbotten

Enorme aantallen heilbot Havoysund

Als je aantallen heilbot wil vangen is Havoysund de beste stek, we hebben groepen gehad die meer dan 40 heilbotten in één week vingen, met 2 man op de boot. Tijdens ons laatste Penn Havoysund Festival vingen we met z’n allen 218 heilbotten. De grote monsters zwemmen meer bij A Rorbuer, maar de aantallen bij Havoysund.

Het weer is goed en visgidsen Jorgen en Douglas zijn volop met de Noorse en Deense groepen onderweg en met succes, de vangsten zijn super en de heilbotten niet meer te tellen, dus hier dan alleen de grootste 133, 135, 2x 139, 3x 140, 2x 143, 144, 146 en 170cm en al deze grote heilbotten zwemmen allemaal weer. Heilbotten boven de 130cm worden niet aan boord getrokken en worden naast de boot gemeten en onthaakt.

Wil je nu ook eens naar Havoysund, boek dan snel voor 2021 of 2022. Ben je onervaren, nog nooit in Noorwegen geweest om te vissen ga dan mee met het Penn Havoysund Festival in september 2021. Maar ook als het je leuk lijkt om met alleen maar NL-ers en Belgen op pad te gaan, dus een hele leuke en gezellige groepen vissers die allemaal dezelfde taal spreken en waar wij (Linda en Raffie) zelf ook de hele week bij zijn, ben je ook welkom.

Wij en 2 of 3 visgidsen begeleiden deze groepsreizen (Festivals) en daardoor kun je heel veel leren en maakt iedereen evenveel kans op een droomvis. Geen geheime stekken, technieken of kunstaas, we delen alles met elkaar en maken er een topweek van !

Accommodatie Havoysund >>>

Penn Festival groepsreis >>>

Raffie, Cordes Travel visreizen