Fijne kerstdagen

Hallo allemaal,

Wat een jaar… en we sluiten af met een lockdown, erg jammer en triest. Wij wensen alle getroffen bedrijven veel sterkte en succes. Laten we hopen dat we straks eindelijk de goede kant eens op gaan en het deze keer echt effect heeft.

Zelf kijken wij positief naar 2022 en dat is niet omdat we denken dat de Covid voorbij is, maar wél omdat we zien dat onze gasten weer vertrouwen hebben in de reiswereld. Zij en ook wij hebben genoeg zelfvertrouwen om met de juiste papieren, tests en vaccinaties op zak, weer te kunnen gaan vissen in het buitenland.

We zien een enorme groep nieuwe vissers die positief naar 2022 kijkt en visreizen willen boeken, zelfs al voor 2023. Deze enorme boost van positiviteit geeft ons enorm veel kracht in deze donkere dagen. Het is geweldig om te zien dat men weer zin heeft om te vissen, de Covid gewoon zat is en weer snakt naar een normaal leven, desnoods met wat aanpassingen.

Dit zien we ook bij onze “stamgasten” ook zij komen weer meer in beweging en zien vol vertrouwen 2022 tegemoet, zij accepteren de regels en voorwaarden van een visreis naar het buitenland en weten dat zij daar veel plezier, een unieke ervaring, een belevenis en vooral een gezellige visreis voor terugkrijgen.

Net zoals in 2020 en 2021 zal Cordes Travel dagelijks op de hoogte zijn vd laatste ontwikkelingen en er voor zorgen dat onze gasten op de hoogte zijn van de voorwaarden van het land en staan net als de voorgaande jaren klaar voor de gasten, dag en nacht, 7 dagen per week, want dat is Cordes Travel 24/7 !

Wij wensen jullie een geweldig kerstfeest !

Linda, Raffie en het hele team van Cordes Travel

Linda en Raffie