Geen geheim !

Hallo allemaal,

We krijgen dagelijks enorm veel complimenten over ons werk, onze inzet, het regelen en omboeken van alles, zeker tijdens de Corona, maar het lijkt wel of deze complimenten geheim moeten blijven ?? We zien dan bv op Facebook dat men in Noorwegen is, dat men goed vangt, dat het allemaal een droom is enz enz enz….

Maar de naam vd accommodatie of Cordes Travel wordt nergens genoemd, maar heel weinig mensen die even aan ons denkt of even “openbaar” te vertellen wie dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Een compliment of aanbeveling of een beetje reclame….. het zou ons zo helpen.

We hebben zo’n klote-jaar achter de rug, we hebben het zo zwaar gehad en nog steeds trouwens, hebben enorm veel centjes verloren, dus hebben elke vorm van reclame hard nodig. Ben je blij met ons, ben je tevreden met ons, laat het gerust dan ook eens “openbaar” weten, stuur een berichtje in, laat iets weten tijdens je visreis, laat iets weten als je terug bent, stuur een korte samenvatting, een reisverslag….. eigelijk vragen we om een paar minuutjes van jullie tijd als een soort “dank” voor de vele uren die wij voor jullie bezig zijn geweest.

Linda