Girl power Nappstraumen

Hallo allemaal,

Nappstraumen is weer top ! Gewoon mooie vissen, prachtige natuur en huisjes met 4 slaapkamers en een geweldig uitzicht, 5 min. rijden van vliegveld en gezellig dorpje met winkelcentrum en twee grote supermarkten, 1 dag de visgids aan boord, grote 23.5ft visboten met 150pk en een kleine viswinkel ter plaatse, dat is Nappstraumen Lofoten. Als het goed weer is, is het maar een uur varen naar A Rorbuer en vis je ook nog eens in het allerbeste visgebied van Noorwegen. Niet voor niets zijn dit de meeste geboekt accommodaties in ons programma.

Visserij was weer super, visgids Johan was op pad met Jimmi, Kate en Anne, gezellige vissers en natuurlijk altijd leuk als er ook dames vissen. Linda krijgt heel vaak de vraag of zij ook vist…ja duhuuu natuurlijk, anders kun je zo’n reisbureau toch niet samen doen en dit al ruim 16 jaar. Dus ja Linda vist ook in alle landen, maar dat even ter zijde.

De eerste dagen met deze groep was het weer slecht, iets te veel wind en zelfs een bui, maar de dag erna was het weer goed, 20gr, weinig wind, bijna geen golven en een super-visserij. Heel veel grote koolvis tussen de 10 en 15kg en heel wat kabeljauw boven de 10kg. In de bekende baaien werd ook volop schol gevist, grootste schollen waren rond de 55cm en daar heb je echt een hele leuke sport aan.

Uiteraard werd er ook op heilbot gevist met de verschillende systemen en met succes, verschillende heilbotten waarvan de grootste 130cm was, mocht nog net in de boot en zwemt ook weer. Om het lijstje met soorten aan te vullen wilde de dames nog even op de leng en ook die was er, zwaarste 11kg, geen monster maar wel een meter+ leng. En zo liet Nappstraumen zich weer van haar beste kant zien.

Cordes Travel visreizen