Havoysund 180cm heilbot, 24kg kabeljauw

Havoysund 24kg kabeljauw

Ook bij havoysund veel wind, dus jullie zien het, mei en juni geven geen garantie tot een topweek. Veel vissers willen niet in september en oktober omdat er dan veel wind is en herfst, nou nu is het winter en veel wind, dus het zegt niets.

Bij Havoysund was het vissen wanneer er geen wind is en nu het daar 24u per dag licht is, de zon gaat niet onder, kun je ook, indien nodig in de nacht vissen als de wind eruit is. En als die wind er niet is, dan zijn de vangsten TOP !

Grootste vissen, 180 en 178cm heilbot, 24kg kabeljauw en flink aantal van rond de 15kg en een dikke zeewolf van rond de 9kg ! Kijk dat zijn nog eens dikke vangsten. Volgens de visgidsen, die gratis 1 dag mee aan boord gaan en die je de hele week achterna mag varen, heeft dat te maken met het TOP apparatuur op de boot. (23.5ft Arronet met 150pk)

Er zijn maar weinig boten, die net als wij 2 grote schermen op de boten hebben in oa Havoysund. 1 groot scherm voor de dieptemeter/fishfinder/visvinder en 1 groot scherm voor de GPS/Plotter. dat maakt een heel groot verschil en dat hebben de andere boten bij de andere huisjes in Havoysund niet.

Accommodatie Havoysund >>>

Cordes Travel visreizen