Havoysund

Hallo allemaal,

Zo 4 weken Nappstraumen gehad dit jaar, blijft een geweldig visgebied waar je 99% vd tijd kunt vissen, niet altijd op de beste en geen volle bakken vis, maar je bent wel aan het vissen en maakt altijd kans op heilbot.

Als we het over heilbot hebben, dan springt Havoysund er natuurlijk uit, Havoysund is een echt heilbot-paradijs en tevens onze meest noordelijkste accommodatie van Noorwegen. Hier is de kans op heilbot echt heel groot, niet alleen grote maar ook middelmaat en kleintjes, die een enorme sport hebben op de lichte materialen.

In september gaan we weer naar Havoysund voor het Penn Havoysund Festival, een gezellige week met alleen maar Nederlandse en Belgische vissers, waaronder de mannen van Robby Fish Hengelsport uit Wommelgem. Elke avond komen we samen in de zaal bij Havoysund, wij (Linda en Raffie Cordes) en de visgidsen zullen hier dan ook aanwezig zijn. Met elkaar bespreken we de dag én kijken naar de volgende dag en maken we een plan afgestemd op de wensen vd sportvissers. Een gezellige avond waar men iets kan drinken, informatie over stekken, materialen en technieken kan krijgen. Verder is er een restaurant bij Havoysund waar je elke avond heerlijk vis of vlees kunt eten.

Wij hebben nog 2 huisjes vrij, door een annulering, dus heb je zin om van 8 tm 15 september 2022 mee te gaan naar Havoysund, mail gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf. We hebben zelfs nog een leuke korting én gratis gebruik vd drijfpakken.

Om een idee te krijgen van de vangsten, hier weer wat vangsten van vorige week.

Cordes Travel visreizen