Havoysund

Hallo allemaal,

Helaas het Penn Havoysund Festival 2020 van 10 september is geannuleerd en niet eens direkt door de Corona. We hadden het voor elkaar dat we wel mochten gaan, wel met bepaalde regels en afspraken, maar we mochten gewoon komen. We hadden dit allemaal rond met Nordic Sea Angling en Havoysund, maar toen gooide Norwegian, onze vliegtuigmaatschappij roet in het eten.

Norwegian annuleerde de vluchten op woensdag en donderdag, maar we mochten dan wel op vrijdag heen vliegen en dinsdag of vrijdag weer terug…. maar ja met een vaste wisseldag en volle boekingen tm eind oktober, kun je niet alles zomaar verplaatsen. Gekeken of we met de KLM of SAS konden, maar helaas, dus het Festival was klaar, het 3e Festival dit jaar wat geannuleerd is, ENORM ENORM balen dus. Voor de groepen, voor Havoysund, voor de visgidsen en natuurlijk voor ons, want we moesten iedereen weer omboeken.

Een aantal groepen besloten om toch nog dit jaar op visreis te gaan en die zijn omgeboekt naar Nappstraumen en de andere groepen naar de verschillende vrije weken volgend jaar. En zo hebben we 12 boten omgeboekt en is iedereen weer “blij” al is blij een heel groot woord in deze, want niemand was blij natuurlijk, maar waren wel heel blij met Cordes Travel en dat we iedereen zo snel weer konden omboeken. En dat is nu die kwaliteit tegen kwantiteit, liever 100 huisjes met meerdere boekingen per huisje, zodat de huiseigenaar ook blij met je is dan als reisbureau in elke accommodatie 1 boeking per jaar doen.

Daarmee is 2021 inmiddels voor 90% volgeboekt, als er nog vissers zijn die plannen hebben voor Noorwegen of IJsland 2021, wees er dan heeeeeeeeeel snel bij ! Wil je voor 2022 boeken, dan kan dat inmiddels ook, dus wacht niet te lang, want ook 2022 wordt erg druk geboekt.

Tja en dan nog even zout in de wonden…. de vangsten van Havoysund van afgelopen week, waar Douglas op een Sandy Andy een heilbot van 161cm ving op 15m diepte.

Accommodatie Havoysund >>>

Raffie, Cordes Travel