Havoysund

Sorryyyyy zo druk hier dat er soms een aantal vangstberichten blijven staan. Deze hadden jullie nog tegoed vd vorige week. De vangsten waren bizar, dagen met wind, dag met weinig wind, zon en regen, maar als je een leuke stek had, nou dan ving je ook dikke vissen !

Veel dikke en grote vissen, grote koolvissen tot 17kg !!! Heilbotten rond de 150/160cm en veeel kabeljauw, grootste 19kg. Er waren groepen bij die in 1 dag meteen hun 18kg visfilet bij elkaar hadden gevist.
De visgidsen zijn zenuwachtig, niet omdat wij met 43 vissers 15 september in Havoysund aankomen, (Penn Havoysund Festival) maar omdat de herfstmaanden er aan komen en die staan garant voor veel en grote heilbotten.

Vorig jaar hebben de mannen tot in november gevist en met succes. Wij waren voor de laatste keer in 2019 bij Havoysund en hebben we 218 heilbotten in 1 week gevangen met de hele groep.

Onze groep staat te trappelen, de visgidsen hebben er veel zin in, iedereen is gevaccineerd, de boten zijn er klaar voor, dus kom maar op !! We gaan een paar hele grote vangen die week ! Willy, Coen, Wim, Johan, Rik, Anthonie, Leen, Gunther,”De Bartjes” en nog een aantal vaste “klanten” hebben al laten weten voor GROOT te gaan ! Dat drukt de aantallen natuurlijk wel een beetje. Maaaaar plezier is het belangrijkste die week.

Verder hebben we voor de lol ook een kleine wedstrijd.
1e prijs 750,- waardebon Penn/Berkley materialen
2e prijs 500,- waardebon Penn/Berkley materialen
3e prijs 250,- waardebon Penn/Berkley materialen

Wij zijn er klaar voor en het aftellen is begonnen !!

Havoysund >>>

Penn Havoysund Festival >>>

Cordes Travel