Havoysund deel 1

Hallo allemaal,

Na de MEGA staking van 900 piloten vd SAS, loopt alles weer redelijk, de meeste groepen komen op tijd aan, geen koffers meer kwijt en ook de wachttijden vallen mee, dus langzaam loopt alles weer zoals voorheen, uitzonderingen en storingen zijn er altijd.

Bij Havoysund was het dan ook weer volle bak, deze accommodatie is elk jaar van april tm 2e week september volgeboekt, daarna loopt het langzaam af tot de 1e week november. Ook voor 2023 en zelfs 2024 is er al veel geboekt, dus plannen voor Havoysund, boek dan snel.

De vangsten de afgelopen 1.5 week zijn weer top, af en toe regen, veel zon en 24u per dag licht, dus heel veel visuren, als je dat wil. Douglas en Andreas, onze visgidsen ter plaatse, zijn elke dag op het water met een groep en zoeken de beste stekken voor onze gasten.

De vangsten zijn geweldig, enorm veel heilbotten waarvan meet dan 55% tussen de 130 en 170cm !! Dit zijn echt prachtige vissen die soms al op 15m diepte worden gevangen met een kleine 150gr shad, dus niets zware visserij, nee sportvisserij ! Ook de kabeljauw, zeewolf en schol bijten goed, dus ook een paar mooie grote soorten, grootste koolvis was 10kg.

Kortom ook bij Havoysund weer een TOP-visserij !

ps onder dit bericht nog een paar foto’s die bij dit verslag horen.

Accommodatie Havoysund >>>

Cordes Travel visreizen