Hengelsportbeurs Utrecht

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend was het weer Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, 29-30 november en 1 december. Het was enorm gezellig, leuk publiek en ruim opgezet, DRT Events had er weer een mooie beurs van gemaakt. Zoals ik al zei was de sfeer echt heel erg gezellig, de bezoekers en zo ver ik weet ook de standhouders waren tevreden.

Ook Cordes Travel heeft een TOP-beurs gehad, enorm druk op de stand en zelfs met 7 man af en toe mensen te korte om iedereen even te spreken. Sommige vissers kwamen wel 2-3x voorbij om ons even te spreken, sorry dat we niet iedereen konden spreken. Het is natuurlijk goed dat het zo druk was, daar doe je het allemaal voor.

Op dinsdag 27-11 hebben we de vrachtwagen (bakwagen) geladen, woensdag en donderdag dan 2 volle dagen opbouwen en daarna 3 dagen beurs, zondagavond alles weer afbreken inladen en in Colijnsplaat weer uitladen, kortom een druk weekje.

Maar we hebben een TOP-beurs gehad en heel wat boekingen gedaan en aanvragen gehad en daar sta je voor op een beurs natuurlijk.

De Visma in Rotterdam zal niet doorgaan heb ik zo gehoord, dus de volgende beurs voor ons zal pas weer volgend jaar november zijn. Maar goed we hebben 8 februari de Cordes Traveldag nog en daarna Robby Fish Open Deur Dagen, kortom dus nog genoeg momenten om ons te zien en te spreken.

Raffie, Cordes Travel