IJsland dag 1

Vannacht kwart voor twaalf IJslandse tijd op locatie aangekomen. Reis verliep voorspoedig ook met de documenten. Veel passagiers hadden met doorverbinden naar de USA hadden niet alles in orde waardoor inchecken op Schiphol lang heeft geduurd dus wees bijtijds op Schiphol . Document en vaccinaties controle in IJsland verliep soepel ook omdat er heel veel balies voor waren opgesteld
Busreis goed verlopen maar veel bewolking dus minder mooi landschap en op negen uur donker. Wel al vaag noorderlicht maar slecht zichtbaar door bewolking.

Dat was de eerste visdag en de slechtste ooit door ons in IJsland meegemaakt. Totaal met vier man een stuk of 12 vissen niet spectaculairs. Alleen voor Peter zijn eerste roodbaarzen. Wind helemaal in de verkeerde hoek, recht het fjord in en harder dan voorspelt. Stevige golven en kril is uit fjord verdwenen en koolvis en kabeljauw ook dus wordt veel varen. Weersverwachting komende dagen beter en uit gunstige hoek. Vroeg naar bed en vroeg op morgen om 0700 uitvaren om tot voorbij stek 9 te gaan.

Guus