Laatste dag A Rorbuer

Zo…. dit was de laatste visdag in het fantastische A Rorbuer op het zuidelijkste puntje van de Lofoten waar je met de auto nog kan komen. Naast het geweldig visgebied, is het landschap met zijn vissersdorpje prachtig om te zien. Vandaag wederom op de Straumen gelegen. Er was minder wind dan voorspeld was, dus een meevaller. Die meevaller hebben we eigenlijk de gehele vakantie wel gehad. Elke dag konden we naar buiten en dat is niet vanzelfsprekend.

Vandaag een korte sessie van 6 uurtjes ivm vertrek 4:00 morgenochtend vanuit A Rorbuer richting vliegveld. Weer diverse meter+ koolvissen in de boot en een aantal die tussen de 110 en 115 cm waren. De kabeljauw was ook weer ruimschoots aanwezig.

A Rorbuer voor 2023 is ook al geboekt, dus volgend jaar terug naar deze geweldige TOP-accommodatie van Cordes Travel, in onze ogen het aller allerbeste visgebied van heel Noorwegen. De 23.5ft boten met 150pk zijn top, de visgids die gratis een dag met je mee aan boord gaat, heeft passie voor zijn vak en is de hele week aanwezig voor tips en advies, een winkeltje waar je materialen kunt kopen en (vooraf) pakken kunt huren maakt alles compleet. En dat is de reden waarom we volgend jaar weer terug gaan.

Een dank aan Cordes Travel die deze visreis weer top geregeld hebben, een dank aan de visgidsen en een dank aan Nanno, Peter en Jeroen voor deze fantastische week.

Tot volgend jaar
Accommodatie A Rorbuer >>>

Robért