Laatste foto’s

Hallo allemaal,

Hier de laatste foto’s vh seizoen vd afgelopen periode. Nu is het echt gedaan, geen gasten meer in het buitenland, als alles weer rustig wordt, dan hebben we in januari nog groepen naar Madagaskar, maar of dat door gaat….

Tja en negatief doen en denken dat we nog tot 2026 in de problemen zitten vanwege de Covid, dat weet niemand, we kunnen allemaal wel een vermoeden hebben en bij de pakken neer gaan zitten, maar dat weigeren wij in ieder geval.

We kijken gewoon uit naar een nieuw 2021 een goed seizoen, zonder Corona en we zien wel, die groepen die bang zijn moeten thuis blijven en geen nieuwe reizen boeken, die groepen die hun leven niet door Covid laten beïnvloeden zijn welkom. Natuurlijk ontken ik niet dat er niets aan de hand is, maar ik ga me ook geen zorgen maken wat er misschien, eventueel over 6-7 maanden zou kunnen gaan gebeuren, daar wordt je gek van en enorm depressief.

Dus wij kijken uit naar 2021 en zijn volop aan het boeken er zijn nog steeds veel groepen die gewoon in 2021 weer op visreis willen en niet willen afwachten tot het 100% zeker is, want zij weten dat de kans klein is dat er nog plaats is.

Wij zullen op deze pagina vanaf nu met regelmaat nieuws plaatsen over wat er nog vrij is en wat er zoal te melden.

Zo kan ik alvast onofficieel melden dat er géén beurs in Utrecht komt, logisch zullen veel vissers denken, maar toch, het staat 100% vast dat deze beurs niet door zal gaan.

Hieronder in ieder geval nog de laatste prachtige foto’s van de laatste weken van Nappstraumen. Onze visgidsen zijn nu druk bezig om alle boten op het land te halen, apparatuur er af te halen en alles winterklaar te maken, minstens een maand werk.

Raffie