Lees verder !!

Beste vissers,

Wij herhalen het heel vaak, maar niet genoeg…. “Wij zijn géén politie-agent” dus wij bepalen of onderzoeken niet of een bericht wel of niet klopt. Wij plaatsen het alleen !! Dus is er een bericht waar jullie aan twijfelen, lees dan even verder, sla het bericht over, maar ga ons niet lastig vallen met mails én berichten om te vertellen dat het bericht niet klopt.

Want wie zijn wij of jullie om te bepalen of het klopt, soms ligt het er dik op en een andere keer kan het een twijfel zijn. Dus we plaatsen alle berichten, mits het niet te extreem is of met echt vervelend is.

Of wij er iets aan doen ?
Jazeker !! wij kunnen elk IP adres zien, de woonplaats en zelf vanaf welk systeem het bericht verstuurd is samen met de provider. Is iemand dus vaker nep of vervelende berichten aan het sturen, kunnen we dit melden aan de provider van deze lolbroek en kan hij een belletje krijgen, als het heel vervelend wordt, dan is het “Fake-news” en gaat het naar de politie, wat al eens eerder is gebeurd. >>lees hier<<

Dus reageer niet op deze nep-berichten, geef het geen aandacht, dan is de lol er vaak snel vanaf, hoe meer jullie reageren hoe leuker hij het vindt. Zoals gezegd worden alle berichten waar we over twijfelen genoteerd en als we een patroon zien, nemen we stappen.

Team Zeevisland