Lekker druk

Hallo allemaal,

Jeemig, het nieuwe jaar is druk begonnen, volop aanvragen, veel boekingen voor 2023 en 2024. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, ook steeds meer groepen die een jaartje “vreemd” gegaan zijn en toch weer terug komen. Veel groepen hebben onze service, de PDF, de A3 gelamineerde zeekaart en het contact toch wel gemist. Ook miste veel vissers de gezellige Cordes Traveldag en een visgids 1 dag gratis aan boord.

Voor heel veel vissers toch wel een leuke en gezellige dag, die Cordes Traveldag, die bij hun visreis “hoort” zeggen ze, zij kijken altijd uit naar deze leuke dag en die hadden ze toch wel gemist. Juist het voorplezier maakt hun visreis nog leuker geven ze aan. Kortom voor veel van deze groepen was de service, kwaliteit en nét dat beetje extra toch wel belangrijk.

Dit jaar bestaat Cordes Travel 19 jaar, wauw een hele mijlpaal en daar kom je niet zomaar, keihard werken, eerlijk zijn en service bieden, anders kun je niet blijven bestaan, zeker niet na de Corona. met 80% vaste “klanten” hebben we een prachtige stabiele basis die ons al 19 jaar aan het werk houdt.

Op dit moment dus veel aanvragen én boekingen voor volgend jaar, meer dan in de voorgaande jaren, zo zien we dat sommige accommodaties in bepaalde maanden voor 2024 al bijna vol zijn en dat is niet voor niets. Veel vissers denken nog steeds dat alle gebieden hetzelfde zijn, maar dat is zeker geen waar. Alle auto’s kunnen naar Rome rijden, maar er is echt een verschil tussen een Daewoo, Kia, Ford en Mercedes en dat zit hem echt niet alleen in de accommodatie en de boot het visgebied en de vangsten spelen een grote rol. Kortom het is niet voor niets dat sommige accommodaties veel meer geboekt worden dan andere huisjes.

Verder zijn we heel druk met de Cordes Traveldag, deze is volgende week zaterdag in Sliedrecht en is alleen toegankelijk als je je via de e-mail hebt aangemeld, anders kom je niet binnen, we hebben iemand aan de deur staat die alle namen controleert. We hebben meer dan 60 medewerkers en er komen 5 visgidsen van Noorwegen, van Havoysund, Vesteralen, Nappstraumen en A Rorbuer Lofoten. Zij komen hun kennis, ervaring en stekken met de vissers delen.

Om deze dag compleet te maken hebben we 2 lezingen over het vissen in noord Noorwegen, hebben we de hengelsportwinkelier Ahoy Hengelsport die zijn halve winkel meeneemt zodat de vissers meteen de juiste materialen kunnen kopen. Verder zal ook Leo Stoutjesdijk aanwezig zijn van Penn, hij laat alle nieuwe materialen zien van Penn, molens, reels, lijnen en hengels.

En om dag dag spectaculair af te sluiten een MEGA loterij met honderden prachtige prijs. Je kunt molens, hengels, tassen, materialen, kunstaas enz enz enz winnen, met als hoofdprijs een gratis week huis en boot en 1 dag visgids aan boord t.w.v. 3900,- Je mag dan kiezen of je naar Havoysund, Vesteralen, Nappstraumen of A Rorbuer gaat. Wauw wat een prachtige dag gaat dit weer worden volgende week zaterdag 11 februari.

En na deze Cordes Traveldag hebben we weer de Robby Fish dagen 23-24-25-26 februari in Wommelgem, waar wij ook weer alle 4 de dagen aanwezig zullen zijn om advies te geven over materialen en visreizen naar de mooiste vislanden.

En dan in mei het Penn Nappstraumen Festival, vervolgens het Penn Nappstraumen Festival in juni, beide zijn trouwens volgeboekt en dan in september het Penn havoysund Festival, waar we nog 1 huisje vrij hebben. Kortom een druk en gezellig jaar voor de boeg !

Cordes Travel,
professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Cordes Travel