Mix visserij bij Vesteralen

Wow wat een topvisserij in Vesteralen op dit moment, juli, augustus en september zijn de topmaanden voor de “mix visserij” dus van alles wat. En ook nu weer laat Vesteralen ons allemaal versteld staan vd vangsten. Dankzij de topvisgidsen daar, onder leiding van hoofdvisgids Jurgen, zijn er weer geheel nieuwe stekken ontdekt, stekken waar niemand vist, geen toeristen, geen sportvissers en geen beroeps. Kabeljauw over de 20kg, leng van 20kg, zeewolf, koolvis tot 15kg, roodbaars en weer grote heilbot waarvan de grootste 180cm. Tja en als kers op de taart een show van orka’s !!

Om die reden hebben we besloten om van 04 tm 11 september 2024 hier een extra Festival op te zetten. Het Penn Vesteralen Festival. En dit is voor veel vissers precies wat e zoeken:

– 5 min. vh vliegveld
– Ontbijt inclusief.
– Restaurants en bars aanwezig
– Dorp/stad op 5 min. afstand
– Huisjes met een sauna
– Zaal voor de bijeenkomsten
– Gratis 8u een visgids aan boord
– Hengels en drijfpakken te huur

Dus geen zin om te koken, geen probleem op het complex is een restaurant aanwezig waar we ook elke dag ontbijt hebben. Verder is er op 1.5km een dorp/stadje waar verschillende restaurants en een bar is. Verder hebben we huisjes met een sauna en elk huisje heeft 3 of 4 slaapkamers. Tja en als kers op de taart, geen extra overnachting en op maar 5 min. vh vliegveld.

Penn Festivals (groepsreis)
04-09 tm 11-09-2024
28-08 tm 03-09-2025

Hieronder de foto’s van vorige week !

Accommodatie Vesteralen >>>

Cordes Travel visreizen