Mix visserij in Vesteralen

hallo allemaal,

We krijgen wel eens vragen of men alleen maar heilbot vangt, maar nee hoor er worden soms wel 18 soorten gevangen, alleen wij beperken ons tot heilbot, koolvis, schol, roodbaars, pollak, kabeljauw en leng. Waarom alleen deze soorten omdat 99% vd vissers graag een hele grote vis willen vangen en het teveel berichten zou zijn als we ook alle “kleinere” vissen zouden melden.

Dit bericht is van Vesteralen waar Mark en Ian volop aan de bak zijn, beide zijn goede vissers en wilde graag verschillende soorten vangen, maar wel groot, geen monsters, maar wel een leuke “foto-vis” !

De visserij in is wederom top bij Vesteralen, en het weer was wederom bprachtig afgelopen week, ideaal visweer ! Maar de ene dag is er volle zon en geen wind de dag er na is het koud, regen en windkracht 7, dus je weet het nooit in Noorwegen, ook in de zomer niet.

Zoals gezegd heel heel veel vis, enorm veel kabeljauw rond de tussen de 10 en 15kg, grootste heilbot 163cm, roodbaars tot 3kg en grootste koolvis 15.8kg !!! Kortom een waanzinnige visserij bij Vesteralen, wéér een vangstbericht én accommodatie van Cordes Travel visreizen.

Accommodatie Vesteralen >>>

Raffie