Namen van bedrijven noemen

Helaas hebben we een heel zwaar besluit moeten nemen voor onze huisregels.

Bedrijven noemen waar je je aas of materialen hebt gekocht of de boot waar mee je bent wezen vissen, is helaas niet meer mogelijk, we leggen uit waarom.

Het bouwen van een website kost heel veel geld, maar een server, update, backup, updates en 2GB data-verkeer kost 275,- euro per maand, deze kosten worden voor een groot deel betaald door de sponsoren. Sponsoren van Zeevisland betalen 250,- per jaar, wat uitkomt op nog geen 21,- per maand en dat is heel erg weinig. Toch is het helaas voor een aantal sponsoren een te groot bedrag en zijn zij gestopt met reclame maken op Zeevisland.

Alleen toen bedachten sommige sponsoren dat het dan slim was om de sportvissers te vragen met regelmaat hun naam te noemen en dachten zij dat het slim was om zelf ook eens een vangstbericht in te sturen waarin zij vertellen hoe goed hun opstap-boot was, zij top-materialen hebben en hun aas het beste ooit was en dat onder een valse naam.

Betalende sponsoren hebben nu gezegd als er telkens bedrijven worden genoemd die géén sponsor zijn, stoppen wij ook met Zeevisland en dat is iets wat Zeevisland zich niet kan veroorloven. De bezoekers en schrijvers van Zeevisland willen geen “reclame website” net als op Facebook, de online krant zoals bv de Telegraaf en AD met “premium-artikels” of zoals bij de YouTube filmpjes je telkens reclame krijgt, jullie willen geen banners die staan te knipperen, dus hebben we de sponsoren die we nog hebben hard nodig.

Dus moeten we zuinig zijn op die bedrijven die het voor jullie mogelijk maken Zeevisland zonder dikke vette vervelende reclame te bezoeken, waardeer dat ook en bedank deze sponsoren eens. Maar vraag ook eens aan dat bedrijf waar jij je aas of materialen koopt, vraag eens aan die schipper waar je mee op pad gaat, waarom zij voor 21,- pmnd geen reclame maken op JULLIE website en dat Zeevisland leeft onder de vissers, nu dat is toch wel bewezen he ? Zeevisland heeft per dag rond de 3400 unieke bezoekers.

Wij moesten dus 1 lijn trekken en er alles aan doen om onze huidige sponsoren te behouden, dus hebben we er voor gekozen om geen namen van bedrijven meer te plaatsen van bedrijven die geen sponsor zijn van Zeevisland, vind je dat raar, vervelend of snap je het niet, vraag dan aan dat bedrijf wat je graag wil noemen of ze “jouw” favoriete website niet willen sponsoren, kun jij gewoon je reclame maken.

We weten zeker dat jullie dit begrijpen en hier ook respect voor zullen hebben en dat we de website vrij van reclame kunnen houden. Wel willen we met regelmaat bovenaan een sponsor noemen en een beetje extra reclame maken, elke week een ander bedrijf, zodat iedereen aan bod komt.

Team Zeevisland