Namen van bedrijven noemen

Helaas hebben we een heel zwaar besluit moeten nemen.

Bedrijven noemen waar je je aas of materialen hebt gekocht of de boot waar mee je bent wezen vissen, is helaas niet meer mogelijk, we leggen uit waarom.

Het bouwen van een website kost heel veel geld, maar een server, update, backup, updates en 2GB data-verkeer kost 275,- euro per maand, deze kosten worden voor een groot deel betaald door de sponsoren. Sponsoren van Zeevisland betalen 250,- per jaar, wat uitkomt op nog geen 21,- per maand en dat is heel erg weinig. Toch is het helaas voor een aantal sponsoren een te groot bedrag en zijn zij gestopt met reclame maken op Zeevisland.

Het kan ook niet zo zijn dat de ene sponsor netjes betaald en de andere gratis reclame maakt. Dixhoorn is nu al meer dan 15 jaar sponsor van Zeevisland, maar oa ook De Wiesje van Hank Parree steunt Zeevisland al jaren en Sportvisserij Beatrix, ook al vele jaren, zij zorgen met nog een aantal sponsoren ervoor dat Zeevisland reclamevrij blijft.
Om toch onder de aandacht te blijven vragen ze soms hun klanten om reclame te maken en hun bedrijf te noemen in het vangstbericht, dit is vaker gebeurd. Betalende sponsoren hebben nu gezegd als er telkens bedrijven worden genoemd die geen sponsor zijn, stoppen wij ook en dat is iets wat Zeevisland zich niet kan veroorloven. Jullie willen geen reclame website net als op Facebook, de krant met “premium-artikels” of zoals bij de YouTube filmpjes, jullie willen geen banner die staan te knipperen, dus hebben we de sponsoren die we nog hebben hard nodig. Dus moeten we zuinig zijn op die bedrijven die het voor jullie mogelijk maken Zeevisland zonder dikke vette vervelende reclame te zien, waardeer dat ook en bedank deze sponsoren eens. Maar vraag ook eens aan dat bedrijf waar jij je aas of materialen koopt, vraag eens aan die schipper waar je mee op pad gaat, waarom zij voor 21,- pmnd geen reclame maken op JULLIE website en dat Zeevisland leeft onder de vissers, nu dat is toch wel bewezen he ?

Team Zeevisland