Nappstraumen

25gr in Nappstraumen

Ook in Nappstraumen was het de afgelopen dagen zomer en hoe, 25gr weinig wind en volle zon, ohhhh dat is een visweertje waar je van droomt. Maar ja dan moeten de vangsten ook goed zijn, nou geen zorgen hoor op dit soorten gebieden, de top van Cordes Travel vang je altijd wel een dikke vis en zo ook tijdens dit mooie weer, midden in de zomer.

Kabeljauw zwemt er volop, allemaal tussen de 4 en 10kg, gewoon leuke dikke kabeljauwen om weer te laten zwemmen of om op te eten of mee te nemen. Flink aantal kabeljauwen ook boven de 10kg en als zwaarste eentje van 13kg, best een flinke kabeljauw hoor.

Heilbotten werden er ook goed gevangen, net als zeewolf, wijting, dikke schollen, koolvis, pollak tm 95cm en roodbaars, grootste heilbot was 146cm, ook weer een beste heilbot. Visgids Calle had weer flink zijn best gedaan om alle groepen de beste stekken te bezorgen. Ook hier gaat de visgids 1 dag gratis mee het water op, is er een viswinkel ter plaatse en kan men hengels en pakken huren.

Nappstraumen op maar 5 min. vh vliegveld, gratis visgids voor 1 dag en 4 slaapkamers per huisje, oh ja en men kan een transfer boeken, zodat je geen huurauto nodig hebt, voor boodschappen kun je het busje vd visgids gebruiken.

Cordes Travel visreizen