Nappstraumen

Hallo allemaal,
We krijgen wel eens de vraag hoe het toch kan dat wij wekelijks/dagelijks zoveel vangsten laten zien. Nou dat is simpel, wij willen alleen de beste visgebieden in ons programma hebben, we hebben liever 500 huisjes waar de visserij goed is dan 1000 huisjes waarvan de helft in een minder of slecht visgebied liggen.
Voor ons is service en kwaliteit ook erg belangrijk, we willen een goede band met een partner, een goede samenwerking en iemand waar we op kunnen bouwen. Als je maar 1 boeking per jaar brengt bij een partner heb je geen band. Verder moeten de boten in orde zijn en willen we in Noorwegen altijd een reserveboot klaar hebben liggen.
Dat is ook de reden waarom we Cordes Travel visreizen zijn gestart, na een aantal keren zelf enorm teleurgesteld te zijn in huis, boot en visgebied. De “folder/website” was anders dan de werkelijkheid en bij navraag waren de foto’s ook van google “geleend”.
Toen zijn we in 2003 zelf een reisbureau gestart en 18 jaar later nog steeds ons reisbureau hebben met 80% vaste “klanten” die jaarlijks en soms wel 2x via Cordes Travel op visreis gaan.
Dus met veel “klanten” en accommodaties in visgebieden waar je echt nog mooie vissen kunt vangen, krijg je vanzelf enorm veel vangstfoto’s en kun je op onze website nog meer vangstberichten lezen. Cordes Travel gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. En dan zie je hier weer de vangsten vd afgelopen 1,5 week bij Nappstraumen Lofoten ! Zomaar de grootste vissen van die 10/12 dagen.

Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Cordes Travel visreizen