Nappstraumen

Zeeforel, kabeljauw en heilbot
Het gaat lekker op de Lofoten, althans de visserij en het weer zijn goed, de visgidsen vervelen zich rot. Daar de vissers (nog) niet naar Noorwegen mogen komen, hebben zij weinig te doen. Inmiddels zijn de boten in top-conditie, zijn allemaal klaar voor jullie, laten we hopen dat we snel groepen kunnen sturen.

Zoals gezegd is de visserij prima, Jorgen had zijn familie over uit Noorwegen en heeft 2 dagen prachtig kunnen vissen. Het weer was goed, af en toe een beetje neerslag maar weinig wind en golven. Er zwemt heel veel kabeljauw tussen de 5 en 10kg.

Het is best een beetje zuur om te zien, want precies in deze week zouden wij ons 2e Penn Festival hebben in Nappstraumen van 5 tm 12 mei. Dus dit zouden de vangsten zijn geweest, ach dan vangen we ze volgend jaar wel.

Maar terug naar de mooie vangsten, mooie kabeljauw en een flink aantal heilbotten tot 120cm. De visgids was ook vanaf het strand wezen vissen en met succes een paar mooie zeeforellen. Kortom een prachtige visserij in Nappstraumen Lofoten Noorwegen.

Wil je dit jaar of volgend jaar ook naar Noorwegen, boek nu je visreis, er wordt al volop geboekt, dus wacht niet te lang.

Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen