Nappstraumen

Nappstraumen

De afgelopen was het top bij Nappstraumen, prachtig weer, soms zelfs warm, geen wind en vlakke zee en dan nog eens hele leuke vissen vangen, dan is je visreis meer dan geslaagd. Gewoon een hele leuk week vissen op allerlei soorten en met lichte materialen. Geen grote monsters, maar wel hele leuke vissen, zwaarste kabeljauw 14kg en grootste heilbot 120cm, maar de hoeveelheden liegen er niet om. Sommige groepen hadden hun viskisten al op de eerste dag gevuld en was het de rest vd week Catch and Release (C&R).

Ook was er een groep die vorig via via via prive iets geboekt had, maar tot de conclusie kwamen dat ze dan helemaal geen vis mee mogen nemen naar huis en dat klopt. Om vis mee terug te nemen uit Noorwegen moet een accommodatie officieel geregistreerd zijn als “Sportvis-accommodatie” bij de Noorse staat, is deze dat niet, dan mag je als gast/toerist geen vis mee terug nemen. De groep had zijn lesje geleerd en heeft nu bij Cordes Travel geboekt.

Nu hebben ze een prachtige visweek met mooie weer en prachtige visserij in een Camp op 5 min. vh vliegveld, 4 slaapkamers per huisje en 1 dag gratis een visgids aan boord. Meer weten ? kijk op de website van Cordes Travel.

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen