Nappstraumen

Yep ook augustus is weer lekker vissen bij Nappstraumen, mooie vangsten van oa kabeljauw, koolvis, heilbot en leng. Calle, onze hoofdvisgids in Nappstraumen wist de groepen weer naar de beste stekken te brengen. Prachtige visserij op soms maar 20 min. vh Camp Nappstraumen, bij Nappstraumen kun je 99% vd tijd vissen en kun je veel kanten op met heel veel prachtige stekken dichtbij.

Ook komt september er weer aan en dat betekent extra grote koolvissen bij Nappstraumen, lekker dik en erg sterk, bij A Rorbuer kun je de allergrootste vangen die wel richting de 22/23kg gaan en dat op lichte materialen.

13 tm 20 september zijn wij ook weer in Noorwegen voor het Penn Havoysund Festival, 12 boten zullen weer jagen achter de grootste vissen. De visser die de langste vis vangt krijgt een waardebon van 750,- waar hij/zij zelf materialen mag uitkiezen bij Penn, Spiderwire en Berkley en de winnaars krijgen een mooie trofee als aandenken.

Tot slot, hou de vangsten goed in de gaten want de 14e heilbot bij A Rorbuer van boven de 200cm is gevangen ! 14 heilbotten boven de 200cm bij A Rorbuer, niet normaal toch ??

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen