Nappstraumen Festival

Hallo allemaal,

Gisteren na een prachtige rit aangekomen in Nappstraumen Lofoten. Dinsdag vlogen we in de avond van Amsterdam naar Oslo, daar een overnachting en woensdagochtend door naar Nappstraumen. We doen dit bewust, zodat we in de middag al aankomen bij Nappstraumen. Er gaat ook een vlucht op 1 dag van Amsterdam via Oslo naar Leknes, voor de vissers die geen overnachting willen en het niet erg vinden om in de avond aan te komen bij Nappstraumen.

Dit is ons 2e Penn Nappstraumen Festival dit jaar en we hebben weer een hele leuke gezellige groep, op 6 vissers na allemaal voor de eerste keer in Noorwegen om te vissen, dus allemaal nieuwe ervaringen.

Omdat het vandaag (donderdag) en vrijdag en zaterdag veel wind staat, zijn we gisteravond, de dag van aankomst nog een paar uurtjes wezen vissen. Dat wilde iedereen wel, best al een deining, wat sneeuw en regen, maar iedereen wilde toch wel even vissen. Bij ons op de boot een paar mooie koolvissen en een leuke kabeljauw op een andere boot een kleine heilbot en een paar leuke gullen.

Vandaag (donderdag) helaas veel wind, dus we kunnen alleen voor de deur en in het “kanaal de Napp” vissen, elke boot is, ondanks windkracht 7-8, toch wezen vissen en dat is het voordeel van Nappstraumen. De visgidsen zijn mee het water op geweest om iedereen te voorzien van tips, adviezen en boot-uitleg.

Morgen en zaterdag ook heel veel wind, dus maar zien het het loopt, het weer hebben we zien in handen.

Groet vanaf Nappstraumen de Lofoten

Cordes Travel