Nappstraumen Festival

Zon !!

Morgen alweer de laatste visdag vh Penn Nappstraumen Festival, vandaag allemaal tussen 05:30 en 06:00 eruit gevaren. Het was windstil en volle zon, we moesten eersten even kijken, sommige vissers dachten dat het een Ufo was, weer andere aan een grote lamp en nog andere zagen “het licht” het was dus voor het eerst sinds we hier zijn dat de zon scheen helaas. Maar we hadden hem vandaag tot begin vd avond toen was ie weer weg.

De visserij was taai, we konen wel naar buiten, de vis was volop te zien op de dieptemeter/Fishfinder, maar ze wilde niet bijten, we denken dat het water nog te koud is en er te veel voedsel in het water is, de meeste grote vissen spugen ook zand-aaltjes uit. Toch werden er weer 2 heilbotten gevangen, dikke koolvissen tot 117cm en weer mooie kabeljauw.

Het is weer heel gezellig binnen de groep, veel vissers uit België deze keer en weer een aantal trouwe “klanten” waarvan er zelf een aantal mee gaan naar het Penn Havoysund Festival in september, die gaan dus 2x naar Noorwegen dit jaar.

Dus het is een hele leuke week die heel soepel verloopt en we veel plezier hebben, leuke visserij, maar iets te veel wind en de grote heilbotten blijven nog een beetje achter, we kunnen ook niet naar de beste stekken en de vis jaagt niet. Maar het weer en de visserij heeft niemand in de hand. De visgidsen Calle en Kristiaan zij elke dag op het water om alle gasten te helpen vissen elke dag mee op een andere boot.

In juni zijn we hier weer, dan van 10 tm 17 juni voor het 2e Penn Nappstraumen Festival. Wil je volgend jaar ook mee ? We hebben voor mei 2024 nog 1 huisje vrij en voor juni 2024 nog 2 huisjes. Zie de website bij “Groepsreizen” voor prijzen en datums.

Klik hier >>>

Corder Travel visreizen