Nappstraumen

Hallo allemaal,

Heel veel vissers denken dat de maanden juli tm oktober slecht zijn en dat alleen mei en juni goed zijn, de komende weken zullen we dit nog eens extra gaan bewijzen, want dit zijn gewoon topmaanden om te vissen. We hebben aardig wat groepen in Noorwegen en in IJsland, maar helaas we horen weinig tot niets van ze, zonde want voor sommige groepen hebben we tot diep in de nacht gewerkt om ze omgeboekt te krijgen, dus dan hoop je toch dat men 5 min. voor ons tijd vrij maakt.

De groep in Nappstraumen vangt goed, van onze visgids Calle kregen we deze foto’s van oa onze groep. Er worden op dit moment bij Nappstraumen dikke vissen gevangen, na een paar dagen met wind, is het nu knallen. Kabeljauwen over de meter tot 13kg, koolvissen over de meter, heilbotten en zelfs een hele dikke zeeduivel van 23kg !! Kortom de vangsten in Nappstraumen zijn goed.

De komende weken gaan er weer volop nieuwe groepen naar Noorwegen en IJsland en ik hoop echt dat er iemand vd groep 1 of 2x in de week even een berichtje stuurt met wat foto’s via e-mail, WhatsApp, SMS of zelf invoeren via Zeevisland, makkelijker kan het niet.

Wil je dit jaar nog naar Nappstraumen, Havoysund, Vesteralen of A Rorbuer, dan krijg je 400,- korting !

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel