Nep berichten of niet ?

Zeevisland bestaat al sinds 2002 en sinds die tijd hebben we te maken met vissers die nep-berichten sturen en vissers die gewoon veel beter kunnen vissen dan andere vissers. Zelf heb ik vaker meegemaakt dat ik 20 vissen had en 6 man om mij heen niets, een bericht op Zeevisland zou dan aangezien kunnen worden als nepbericht terwijl dat niet zo is.

Kortom wij zijn geen politie en wij oordelen niet over berichten of het een echt of nepbericht is, maakt ons ook niet uit. Wat wij wel doen is het IP-adres noteren van berichten waar wij onze twijfels over hebben, we plaatsen deze wel, maar noteren het unieke IP adres, komt er weer een bericht waar wij onze twijfels bij hebben, dan kijken we naar het IP adres en zien dan dat een bepaald persoon vaker berichten instuurt waar wij onze twijfels bij hebben.

Kortom we houden alles goed in de gaten, maar verwijderen geen vangstberichten. Wel verwijderen we opmerkingen in berichten over andere berichten of meldingen over berichten, we plaatsen alléén vangstenberichten !

Mike, Team Zeevisland