Nieuwe website

Hallo allemaal,

Zoals jullie zien is Zeevisland vernieuwd en is de website, beter, sneller, moderner en vooral makkelijker geworden, nu kun je heel snel en heel makkelijk foto’s en film toevoegen en als je bericht eenmaal “online” staat (na onze controle) kun je heel makkelijk datzelfde bericht delen via de e-mail, Facebook, Twitter en Instagram.

Klik op de “Titel” vh bericht en onderaan kun je je bericht delen met elke “Social Media” die je maar wenst. Ideaal dus om één bericht te maken op onze website Zeevisland en deze dan meteen met iedereen te delen. Zo hoef je geen 3-4x een bericht te maken, 1x op Zeevisland en daarna delen of naar de vereniging of jezelf mailen.

De oude vangstberichten van 2019 zijn natuurlijk ook nog steeds te zien op de oude website, klik onderaan deze pagina op de knop “Bekijk oudere buitenlandberichten” om alle berichten vóór 05-11-2019 te zien.

De website is heel makkelijk gemaakt, hij accepteert nu alle “leestekens” want dat gaf nog wel eens een fout en je kunt sneller en makkelijk foto’s uploaden.

We hebben ook een pagina nieuws die nu voor iedereen is, dus voor personen, verenigingen en sponsoren, nieuws over de visserij, afsluiten van gebieden, stranden of dijken, het melden van je wedstrijd, op zoek naar leden en promotie van je bedrijf, kan nu allemaal bij nieuws, dus deze pagina moet door jullie onderhouden worden.

Eigenlijk werkt alles vanzelf en dat was ook ons doel en dat is volgens ons wel gelukt.

Foto’s invoeren:
– Je kunt nu heel makkelijk en snel foto’s bijvoegen vanaf je Ipad, mobiele telefoon, laptop of PC.

– Maak je bericht en voeg daarna de foto’s bij, tot wel 15 of 20 stuks, verder hoef je ze niet meer te verkleinen, mits ze niet groter zijn dan 6MB en geloof me een foto van 7MB is een hele grote foto. Bij elke foto komt dan een zwart balkje, zo kun je zien of de foto al is verstuurd.

Pas als de knop onderaan blauw wordt en er “Verzenden” staat, kun je je bericht versturen. Hoe zwaarder (groter) de foto’s zijn en hoe meer foto’s je verstuurd, hoe langer het duurt voor je foto’s naar Zeevisland verstuurd zijn. Uiteraard heeft daarbij ook je internet/wifi verbinding een belangrijke rol natuurlijk. Heb je volle bak 4G dan gaat het heel snel, heb je slecht bereik dan duurt het langer, even geduld dus.

Kortom, velden invullen, bericht typen, eventueel foto’s bijvoegen, aanvinken dat je akkoord gaat met de “huisregels” en dan wachten tot de knop blauw is en versturen.

Mocht je een fout zien, of als er vragen zijn, of wil je je mening kwijt, stuur even een mailtje.

Raffie, Cordes Travel