Noorwegen en IJsland

Hallo allemaal,

IJsland 2024 is al bijna volgeboekt en we zijn nu al volop 2025 aan het boeken. Ook in Noorwegen is er al heel veel geboekt, veel van onze huisjes worden vaak 1 jaar voor vertrek geboekt en dat zegt eigenlijk al genoeg. Goede visgronden, goede stabiele zeewaardige boten, alles is goed geregeld, behalve het weer en de visserij, daar hebben we niets over te zeggen en we zorgen dat alles ter plaatse in orde is.

Kortom denk je aan 2024 wees er snel bij en heb je al plannen voor 2025, vraag nu alvast vrijblijvend wat er nog vrij is, want zeker de periode vanaf midden mei tot midden juli is al aardig vol aan het raken, ook in 2025.

Waarom boeken veel groepen zo vroeg ? Simpel, goede visgronden, vaak korte afstanden tot de stekken, mooie vangsten, sommige accommodaties hebben een visgids ter plaatse en 85% van onze vaste gasten weten dat het gewoon goed geregeld is bij Cordes Travel visreizen, dus daarom boekt men op tijd voor een volgende visreis.

Tot slot…. gaan jullie in 2024 of 2025 op visreis, meld je dan via de e-mail aan voor de grote exclusieve Cordes Traveldag op zaterdag 2 maart in Sliedrecht. Let op, alleen als je via de mail bent aangemeld mag je binnen, niet aangemeld, heb je geen toegang.

Meer informatie over de Cordes Traveldag met meer dan 50 experts en visgidsen uit Noorwegen die ook een lezing geven, tevens is Ahoy Hengelsport uit Rotterdam aanwezig met de juiste materialen voor Noorwegen en IJsland. Op deze dag kun je veel leren, kennis maken met de visgidsen en door de experts (tafelheren) wordt je alles verteld over de beste stekken, technieken en krijg je tips, gericht op jullie accommodatie. Verder kun je kennis maken met andere vissers die naar dezelfde accommodatie als jullie gaan.

Wil je nóg meer leren ?
Neem dan een gratis prive-les met je eigen groepje en Raffie verteld je, onder het genot van een hapje en drankje over de visserij bij de accommodatie waar jullie naar toe gaan.

Kijk en dat alles is Cordes Travel !

ps boek je vòòr 31 december je visreis bij ons, dan krijg je een gratis “Sportvispakket” t.w.v. 175,- zie de website voor meer informatie.

Cordes Traveldag >>>

Prive-les >>>

Sportvispakket >>>

Filmpje Cordes Traveldag >>>

Cordes Travel visreizen