Nordskot

Hi Raffie en Linda,
Even een berichtje over onze reis naar Nordskot. Reis voorspoedig gegaan zonder noemenswaardige problemen. Vissen is goed geweest. Het weer nog beter! Weinig wind en veel zon. Waren dagen bij dat we lekker in een t-shirt stonden te vissen . Ideaal om te vissen maar niet altijd ideaal voor een goede vangst. Grote kabeljauw was bijna niet te vinden maar op sommige plekken wel aantallen van kleinere vis kunnen vangen. De aasvis lag erg verspreid dus veel moeten verkassen. Als je de aasvis had dan meestal ook wel paar mooie kabeljauwen. De ene dag alles op shads de dag erna alleen op aasvis en ving je helemaal niets op kunstaas.

Uiteindelijk deze trip ook nog 9 heilbotten weten te vangen die allemaal minimaal een meter waren. De grootste zo’n 1,50 We hebben los van de twee die mee zijn gegaan (1,03 en 1,04) vissen in het water onthaakt en niet precies kunnen meten. Vangsten waren beter als het weer wat minder was. Laatste dag bewolkt en meer wind , toen 4 heilbotten gevangen. Dus weer een geslaagde visreis!

Op de terugreis is helaas een koffer op Oslo blijven staan. 2 uur in de rij om het te melden. Was niet de enige….. heb een AirTag in de koffer en kan zien dat de koffer sinds woensdag nog steeds op de luchthaven van Oslo staat. Al een mail gestuurd naar AMS bagagetracing want telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

De koffer zal vd week wel thuis zijn.
Ik maak uiteraard nog een reisverslag.

Marcel