Panama

Hoi Raffie,

We zijn helaas dinsdag terug komen. We hebben nu al heimwee. Nu snappen we waar de naam Paradise Fishing lodge vandaan komt. Wow wat een geweldige locatie. Warm ontvangst door Luis op het vliegveld van David en op de lodge een ontvangst van een heerlijke cocktail van het personeel zoals je had verteld. We hadden 12 Amerikaanse medegasten, waarvan we met 1 groepje van 4 een speciale band hebben opgebouwd.
De omgeving, het uitzicht, de kamers……. Voortreffelijk. De eerste indruk gaf ons al direct een zeer positief gevoel.

We hebben uiteindelijk 5,5 dagen gevist, dinsdag bij aankomst zijn we rond 12.00uur het water opgegaan. Ik had voorheen contact met ze opgenomen of we dinsdag een halve dag al een voorproefje van de visserij konden nemen……. en dit kon. Onze kapitein was Ludcho, topvent. Met livebait hebben we een mooie Cubera snapper, flinke baracuda, een witstiphaai en vele bonitos weten te vangen. Rond 18.00uur terug op de lodge hadden we de piep behoorlijk leeg, genoten van de snacks (overheerlijke kippenpootjes) en het diner en zijn we daarna heerlijk gaan slapen.

De 5 andere dagen zijn we 2x offshore en 3x inshore gaan vissen. Met Jiggen hebben we ontzettend veel verschillende soorten vissen gevangen en maakten de laatst visdag er een een wedstrijdje van, de oudjes wonnen van Jason en mij met een uitslag van 18 tegen 22. Wat een feestje…….die afsluitende dag. Meer dan 50 vissen gevangen van Yellow snapper tot grote Amber Jacks, Captain Ludcho al dansend achter op de boot met een dikke Cubera aan de hengel. We hebben nog steeds spierpijn in ons buik van het gelach en de gevechten met de geelvin tonijn.

Na een wilde terugreis onderweg naar de haven hebben we geproost met een shotje tequila om deze geweldige visweek af te sluiten.

Namens ons allemaal willen we jullie bedanken voor deze goed georganiseerde visreis.
Vriendelijke groet van Jason, Andre, Manno en Dominique

Accommodatie Panama >>>

Dominique