Panama

Hallo allemaal,

Ik kreeg net weer een bericht en foto’s van onze visgids en kapitein Tatin, de visserij in Panama is TOP, dikke vette Roosterfish, mooi Cuberra en tonijn. De groep heeft het super naar hun zin, eten is goed, service van oa Kelvin is top en de visserij geweldig, wat wil je nog meer ?

Panama kost bij 4 personen zo rond de 4200,- pp veel geld zou je zeggen, is het ook maar alleen het vliegticket kost al rond de 900,-. Inclusief in deze prijs is dan dus de vlucht, rechtstreeks met de KLM, alle transfers, 1x hotelovernachting op de heenreis, binnenlandse vlucht, ontbijt, lunch en diner. Aan boord en op de lodge alle snacks, fruit, water, koffie en alcohol, ook allemaal inclusief.

Daarnaast ook in de prijs de overnachtingen met eigen slaapkamer en airco op de slaapkamer, de visboot met kapitein en deckhand, brandstof, fooi en alle materialen. Je hoeft dus niets mee te nemen !!! Ok je kleding en zonnenbrandcreme.

Kortom die +/- 4200 pp is ALL INCLUSIVE !! voor 5 dagen vissen van 06:30 tot 17:30 en de reis, het verblijf, eten, drinken, alcohol, materialen enz enz enz.

Visreis naar Panama >>>

Cordes Travel