Penn Festival Noorwegen

Hallo allemaal,

Volgen jullie ook al jaren de vangstberichten en droom je er al jaren van om eens naar Noorwegen te gaan ? Of ben je al 10x geweest en nog nooit een leuke vis gevangen of geen idee wat je aan het doen was ? Ga dan eens mee naar een Penn Festival, dat zijn de Cordes Travel groepsreizen, deze Festivals.

We gaan met een gezellige groep Nederlanders en Belgen naar Nappstraumen of Havoysund om daar te vissen op de mooiste vissen. Elke groep krijgt, als ie dat wil, 2x 4u de visgids aan boord, die je dan helpt met tips, stekken en advies. De visgidsen zijn er de hele week bij op het water en op het land, zij zijn er voor ons.

Ook zijn wij (Linda en Raffie Cordes) er de hele week bij, vanaf Schiphol en weer terug, de hele reis zijn we aanwezig op het land en op het water, bij een groepsreis moet uiteraard de organisatie er ook bij zijn. Dus 2 of 3 visgidsen, vaak nog een medewerker van Cordes Travel en dan wij, de eigenaren van Cordes Travel, hoeveel mensen met kennis en ervaring wil je hebben ?

Je hebt je eigen boot, je eigen groepje, vaak je eigen vriendengroep, dus je eigen vismaten en je hebt je eigen huisje. Er komen geen andere vissers in je huisje of op je boot, je bent met je eigen groepje vrienden. Het fijne van zo’n week is dat iedereen Nederlands spreekt en dat is toch wel gezellig, allemaal dezelfde hobby, dezelfde interesse en hetzelfde doel, een mooie vis vangen. Er zijn die week geen geheimen, we houden geen stekken voor onszelf en we delen alles met elkaar, iedereen moet een leuke vis vangen.

Elke avond komen we even bij elkaar op de steiger of in de zaal (Havoysund) om zo de volgende dag te bespreken, wat zijn de mogelijkheden, waar zwemt de vis en welke kleuren, dieptes en welk (kunst)aas werkt het beste ?

Ben je nu ervaren, dan ben ook altijd welkom, het is zeker geen week voor alléén maar vissers die voor het eerst op visreis gaan, ook veel zeer ervaren groepen willen zo’n gezellig Festival meemaken.

Om het een beetje spannend te maken onderling is er een kleine wedstrijd, wie de langste vis vangt.
1e Prijs is een waardebon van 750,- Penn/Berkley/Abu Garcia
2e Prijs is een waardebon van 500,- Penn/Berkley/Abu Garcia
3e Prijs is een waardebon van 250,- Penn/Berkley/Abu Garcia

Lees de onderstaande pagina’s eens door en zie waar er nog iets vrij is en lees eens door de reisverslagen en lees hoe de andere groepen zo’n week hebben ervaren en lees hun reactie’s.

Penn Festivals Noorwegen >>>

Voordelen Cordes Travel >>>

Reisverslagen >>>

Cordes Travel