Penn Havoysund Festival

Hallo allemaal,

Donderdagavond zijn we laat aangekomen in Havoysund, helaas een vertraging van 7u op Kopenhagen, dat is balen natuurlijk. Maar goed er is veel te zien op Kopenhagen, veel winkeltjes op het vliegveld, dus we vermaakte ons wel. We kwamen helaas pas om 22:00 in Oslo en waren rond 01:00 op het Camp. Tja soms zit het mee en soms zit het tegen. Tja dat het tegen zat was wel duidelijk, we miste 25 koffers ! Pfffff gaat lekker.

Vrijdag samen met de visgidsen iedereen kunnen helpen die hun molen of hengels niet hadden zodat iedereen kon vissen, later dan normaal begonnen, maar ach wat doe je er aan ? De sfeer is super en niemand neemt het ons kwalijk, dat is natuurlijk fijn, Cordes Travel kan hier ook niets aan doen. Gelukkig hadden we alle groepen goed informeert en was iedereen “voorbereid” dat het kan gebeuren dat er een koffer kwijt raakt, dus iedereen had schone kleren in de handbagage.

Vrijdagmiddag kon dus iedereen gaan vissen, helaas windkracht 6, dus we konden niet naar de beste stekken, dus dan maar vissen op 2 min. varen buiten de haven, tja en dat er ook daar vis zit bewees de groep van Robby Fish wel, zij vingen 3 heilbotten waarvan de grootste 102cm, Hugo ving de grootste vd dag en had een lengte van 119cm, in totaal zijn er 5 heilbotten gevangen.

Gisteravond een gezellige avond, elke avond komen we met z’n allen bij elkaar om de dag te bespreken, tips te geven, stekken bekijken en gezellig met elkaar wat drinken. 3 groepen hadden geen zin om te koken en besloten om in het restaurant te eten, Spareribs, entrecote, biefstuk vis en nog een aantal andere lekkere dingen stonden op het menu. Dat is het fijn van Havoysund je kunt hier lekker eten in het restaurant.

Zaterdag (vandaag) komen de koffers aan, rond 10:00 dus de meeste groepen wachten en gaan daarna vissen, dus vandaag een nieuwe dag met nieuwe kansen.

Cordes Travel visreizen