Penn Nappstraumen Festival

Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel als het gezellig is ! Vandaag alweer de 5e dag vh Penn Nappstraumen Festival en dit werd een dag met een gouden randje ! Bijna elke groep heeft goed gevangen en dat is toch leuk. Er werden prachtige kabeljauwen, heilbotten en grote koolvissen gevangen. Anton, Dennis, Sjaak en Jordi vingen met z’n allen 7 heilbotten, een paar mooie kabeljauwen en koolvissen.

Vandaag hadden wij Calle aan boord, die had een vrije dag en ging mee als vriend en niet als gids, hij voer zelf de boot niet, dat deed ik, dus echt een vrije dag. Wij hebben meer dan 100 mooie koolvissen gevangen, allemaal tussen de 80 en 112cm op de extreem lichte materialen. We viste met de Penn Conflict Jigging en dan met een 3000 molentje of een low profile reeltje. Maar ook de Penn Carnage Popping deed zijn werk goed, wat een prachtige hengel is dat geworden, trouwens heel de Penn Carnage serie is prachtig, paradepaardje van Penn. Als kunstaas gebruikte we de nieuwe Berkley Sandeel en Herring shads (zie hier).

Kortom een hele leuke dag voor veel groepen, allemaal blije gezichten, allemaal bedankjes en complimenten voor de accommodatie, de visboten en de begeleiding.

Morgen weer een nieuwe dag !

Nappstraumen >>>

Penn Festivals >>>

Cordes Travel visreizen