Penn Nappstraumen Festival dag 2

Vandaag de 2e dag van dit gezellige Festival, vandaag weer een lekker zonnetje, alleen veel meer wind dan gisteren en uit het noorden dus een hele koude wind. Gisteren hadden we nog 18-20gr en vandaag 10gr, dat is Noorwegen.

We vertrokken rond 09:00 en gingen naar de noord en die trip was niet misselijk, oude golven, stroming en wind en dat tegen elkaar geeft een ruige zee. Het was echt een hele vervelende golfslag en we werden flink heen en weer geschut op de boot, er waren ook een aantal heren zeeziek of bijna zeeziek.

We konden dus wel naar buiten, waar de mooiste vissen zwemmen, als ze willen bijten. Er is heel veel vis gevangen, koolvis, kabeljauw en heilbot. Grootste kabeljauw 17kg, grootste koolvis 98cm en grootste heilbot 114cm, zelfs 2 heilbotten met dezelfde afmeting.

Kortom een dag met iets te veel koude wind en iets te veel deining, maar we konden prima vissen en de groepen waren allemaal weer blij, volle bakken vis en weer flink wat visfilet om mee naar huis te nemen.
Vandaag ook tanken aan de nieuw pomp, geen gesjouw meer bij Nappstraumen met jerrycans, nee makkelijk tanken aan de steiger met een pomp, net als je je auto tankt met een slang, werkt prima en een hele upgrade voor Nappstraumen.

Morgen dezelfde dag als vandaag iets meer wind en iets grotere golven, dus spannend of we naar het noorden kunnen, maar als dat niet lukt gaan we zuid, daar zullen weinig tot geen golven zijn, dus dan gaan we daar vissen, opties genoeg hier bij Nappstraumen.

Accommodatie Nappstraumen >>>

Cordes Travel visreizen