Penn Nappstraumen Festival laatste dag

Hallo allemaal,

Dat was het dan het Penn Nappstraumen Festival mei, de volgende is in juni. Wat een GEWELDIGE week, de hele week volle zon, iedereen een bruine/rode kleur op het gezicht. Een week met weinig tot geen wind, we konden in principe elke dag naar buiten en er was heel veel vis te vangen. Het staat vast dat dit Festival er eentje voor de boeken is, wat een week, wat een weertje en wat een vis. Iedereen had de kisten vol met visfilet, sommige al sinds zaterdag.

De sfeer was gezellig, leuke relaxte groepen, allemaal vriendelijk en netjes, dus was een “makkie” voor ons. We hadden groepen met wat meer ervaring en groepen die voor het eerst in Noorwegen waren, zij liepen de hele week met een grote glimlach op hun gezicht. We hebben ok heel veel bedankjes en complimenten gekregen en daar doen we het voor.

Tijdens deze Festivals (groepsreizen) hebben we ook een leuke wedstrijd met een waardebon van 750,- voor Penn, Berkley of Spiderwire materialen, voor de vissers die de langste vis wist te vangen. Het is geen “Heilbot-Festival” maar gewoon een “mix” visserij waarbij de langste vis telt, kan dus een heilbot of leng zijn of zelfs een kabeljauw zijn.

De winnaars:

3e plaats – Jack Klaassen – 113cm koolvis 250,- waardebon
2e plaats – Maikel Brok – 114cm heilbot 500,- waardebon
1e plaats – Ben Klaver – 155cm heilbot 750,- waardebon

En alle winnaars kregen een mooie trofee als aandenken voor thuis.

Cordes Travel visreizen