Penn Nappstraumen Festival visdag 4-5

Hallo allemaal,

Vandaag (dinsdag) de laatste visdag hier in Nappstraumen, maar we gaan eerst even terug naar zondag en gisteren, dat waren mooie visdagen. Zondag was het heel slecht weer, windkracht 7-9BFT grote dikke golven, regen en veel wind, heel slecht dus. Maar aan het einde vd middag ging de wind liggen en kon men alsnog vissen. Zaterdag dus windstil en volle zon, zondagochtend bar en bar slecht en zondagmiddag en vooral de avond weer vissen en zelfs een stukje naar buiten.

Gisteren ook weer een hele leuke visdag met hele mooie vangsten, heilbot, koolvis en kabeljauwen, heel veel van boven de meter en vooral heel veel vis !! Zelf zijn Linda en ik naar Vesterålen Kysthotell gereden om daar onze nieuwe accommodatie te bekijken en dat wordt een topper !! 6km vh vliegveld Stokmarknes, ontbijt inclusief, 1 dag gratis visgids, sauna in sommige huisjes, restaurants op het complex aanwezig en een gezellig dorp met restaurants, bars, een chinees en verschillende winkels, op 1,5km rijden of zelfs te voet. Visgebied is top, je kunt er 99% vd tijd vissen, zelfs vanaf de kant !

Maar terug naar de visserij, alle vissers hebben een hele grote glimlach op hun gezicht en 3 groepen hebben meteen weer geboekt. Alle groepen zijn blij, tevreden en we krijgen allemaal bedankjes voor de sfeer, organisatie, boten, visgidsen en de huisjes, kortom 100% tevreden “klanten”.

Vandaag wordt er nog gevist, wederom mooi weer, weinig wind en volle bak vis, zag net de meters alweer voorbij komen. Vanavond prijsuitreiking 211cm heilbot is waarschijnlijk wel de winnaar maar wie wordt en nr 2 en 3 ? Hoofdprijs is 750,- materialen naar keuze van Penn, Berkley en Spiderwire, 2e prijs 500,- en 3e prijs 250,- materialen naar keuze.

Kortom een zéééér geslaagd Festival met een hele leuke gezellige groep !

Groetjes Raffie en Linda

Cordes Travel