Prettige dagen

Goedemorgen allemaal,

Vrolijk kerstfeest ofwel Merry Christmas !

En zo is het jaar dan bijna ten einde, laten we hopen dat als we dit jaar met z’n allen afsluiten dan we dan ook alle vervelende zaken kunnen afsluiten en vanaf maart gewoon weer kunnen gaan vissen in het buitenland.

Maar met de vaccinaties gaan we de goede richting op !

Deze kerstdagen en ook oud en nieuw zullen anders zijn dan alle jaren, voor jullie en ook voor ons, wij zullen beide dagen toch nog even flink moeten werken om alles af te werken voor 2020. Het was een heel zwaar jaar dat staat als een paal boven water. Maar we kijken positief naar 2021, we hebben heel veel boekingen staan, de laatste dagen ook weer veel nieuwe boekingen gedaan. Ook bijna alle 5 festivals zijn volgeboekt en dan bedoel ik met vol ALLE huisjes die we konden boeken. Het is natuurlijk geen kunst om op een groot complex van 12 huisjes er 4 te reserveren, die 4 te boeken en dan te roepen we zijn vol… hahahaha een Festival met 4 of 5 huisjes is toch geen Festival ?

Dus we gaan 2021 met een frisse start tegemoet, blijven positief en hebben er vertrouwen in, 2022 zal ook een druk jaar worden, als je ziet hoeveel boekingen we daar al hebben staan en hoeveel huisjes er bij de Festivals al zijn geboekt, terwijl 2021 nog moet beginnen, een goed teken dus.

Wij wensen jullie allemaal prettige kerstdagen en een normaal en gezond 2021 !

Linda en Raffie
Cordes Travel
ps we werken tijdens de kerstdagen en oud en nieuw, dus gewoon mailen en boeken, geen probleem.

Foto’s hieronder zijn van ons kantoor in kerstsfeer

Raffie en Linda