Rodriques Island

Hallo allemaal,

Hier nog wat foto’s van de groepsreis van onze visgidsen Douglas en Jurgen naar Rodrigues Island. Deze reis kan ook via Cordes Travel geboekt worden, echter alleen in groepsverband en met onze gidsen als reisleider.
Mocht je trouwens vragen hebben over deze reizen, Douglas en Jurgen zijn aanwezig op de Cordes Traveldag op 11 februari in Sliedrecht (aanmelden via mail verplicht).

Goed terug naar deze geweldige reis van een paar weken geleden, wat een vangsten, wat een monsters en wat een waanzinnige visserij. De visserij is voornamelijk rond Rodrigues slapen doe je op een grote luxe catamaran en met de kleine 35ft vaar je naar de stekken, zo heb je korte afstanden naar de stekken en meer vistijd.
Maar er is een ook stek die echt ver weg is, maar wat je daar kunt vangen is bizar. Met de grote boot vaar je 12u naar deze speciale “Hawkins Bank” de boot vaart niet heel snel, dus een lange trip. Maar aan boord krijg je eten en drinken en kun je slapen. Eenmaal ter plaatse ga je vissen op de echte monsters !!

Ik ga niet alles beschrijven, want foto’s zeggen genoeg maar om een idee vd vangsten te geven, hier een paar prachtige waanzinnige vangsten. Zo werd er gevangen een 44kg Yellowfin Tuna, een 30kg Wahoo, 40, 60 & 70kg Dogtooth andere soorten werden gevangen zoals Amberjack, Bluefinn Trevally, Jobfish, White Tip Shark, Coral Trout, Conoration Trout, Black Jack en Dogtooth, Emperor fish, Barracuda en GT.

Het staat vast dat het voor iedereen een onvergetelijke goed georganiseerde visreis was met dank aan Nordic/Tropical Sea Angling voor de organisatie.

Cordes Travel visreizen