Rotterdam

21-1-2020 haven Rotterdam
ik had nog wat Pierre,van een zondag over. Plus ik had nog wat zagers in de vriezer liggen.
Ja wat ik wel eens over houd van een sessie ,en soms ook pieren vries ik in. Ik hoor jullie lagen maar dat gaat goed. Als je vers aas op de haak doet dan is het binnen no time ook dood. Heb ooit op de wraken wel eens met kipfilet gevist,en gevangen.
Nu de sessie,ik was er rond 11 uur hoog water om 13 uur en tot half 3 er gestaan. Me maat John die was er niet bij helaas . stonden nog meer vissers. Ik stond bij me favoriete stek het houten hek. Ik Stond er van te kijken dat nog vrij was en niemand daar stond . De eerste hengel lag al snel in,daar na me 2 hengel die net de bodem raakten en gelijk al stond te dreunen van het geweld van een mooie wijting van 28 cm. In de emmer,voor ome Ted die een uur later kwam.
Ik had 15 vissen gevangen waar 2 mooie boten er bij en de rest allemaal wijting. 6 maats, allemaal aan ome Ted geven,die was er super blij mee. Ted eet smakelijk al vast. Ted ving ook nog een wijting maar ondermaats ik heb niks meer gehoord van Ted of die nog wat er bij heb gevangen.

Aas pieren zagers
Jack

jack