Rotterdam

20-11-2019
Zeevissen sluisjesdijk Rotterdam
ik had nog aas over van een zondag,en wat aas gehad van Cor die dag. Dus elke dag ander krantje er om heen doen om ze zo lang mogelijk goed te houden. Ik zat te twijfel gaat ik naar Rotterdam of Maassluis of Vlaardingen. Rotterdam werd het dus. Ook dacht ik gaat ik woensdag of donderdag?
Toen ik woensdag ochtend naar buiten keek,dacht ik ja toch van daag maar. Horden op de radio dat het in de middag bewolkt werd. Niet dus ja of het moet van de industrie zijn.
Perfect weer,en de pieren waren niet echt best meer,maar ik moest er maar mee doen. Wel de zagers zat,er nog wat leven in.
Rond kwart over 9 moest het hoog zijn. Ik kwam om half 12 pas. Was trouwens niet druk. Gauw me eerste hengel richting industrie gegooid. Ik was met me 2 hengel bezig en zag al beet.
De vangst van mijn viel niet tegen. Ik had 32 vissen bij elkaar,veel wijting en bot en ja zelfs nog een mooie tong tong van 32 cm. En Echt mooie botten en 1 mooi wijting. De vis die maats waren heb ik aan een meden visser geven,met de naam Bart,hij ving ook vis voor al grondels,en wat wijting.
Ook kwam er 2 heren op leeftijd een praatje maken,wat super leuk was. Zij gaan vandaag vissen. Succes heren. Ook kwam er nog iemand vissen,en dat was jan. ja kon Bart goed dus er werd wat afgepraat onder elkaar.
Ook werd de telefoon nummers aan elkaar geven. Jan die wil graag eens met dixhoorn mee met zo boot. Zelf heb ik dat ooit ook eens gedaan. Was echt top toen.
Jan ging vandaag nog misschien vissen,succes .
Jan en Bart,we houden contact en dat met die boot komt goed.
Ook wil ik bij deze Murat bedanken voor ze informatie over de pier in Scheveningen top man.
Kijk ze zijn er nog vissers die je graag wat wil delen. Ook trouwens hier op deze site. Super mannen.
Aas pieren zagers
jack

jack