Rotterdam

29-11-2019 Rotterdam sluisjesdijk
ik had nog aas over van dinsdag,dus ik wilden weer graag gaan,en dat deed ik dus ook.
Ik kwam zo rond kwart over 12 aan bij lage water. Er stonden zo 10 tal vissers,maar later kwam er toch weer wat vissers bij. Zelfs uit Waalwijk vandaan. Wat nu Rotterdam geen toeristen plaats?
Ik stond net,toen me Surinaamse broeder Ray er aan kwam. Maar zijn broeder Heino was er niet bij dit keer. Ik stond bij het houten hek ,dus van niemand last met gooien. De eerste hengel ging weer richting heiplaat,en ik zet me hengelen tegen de steun,en me lijn straks,en daar was de eerste aanbeet al. Ik zij Ray nu al beet man. En dat duurden zelf tot 6 uur avond. De hengels hebben bij alle worpen vis op geleverd. Bij Ray liep het ook super goed. Ik had zeker meer dan 50 vissen,ik had bij heel veel draai wel 3 vissen te gelijk, dan weer 2 en later pas 1 vis. Dit heb ik nog nooit eerder hier gehad. .Ray die had zeker ook meer dan 30 vissen. Er zat wijting bij van 34 33 32 cm. En ook veel ondermaats,die zwemmen weer,Steenblok grote en een botje. Me broeder Ray had zeker 5 kilo vis mee genomen,voor ze broer .ook ander vingen wel een visje,maar niet echt veel zo als ik en Ray.
Zal ik dit nog een keer eens mee maken?

En van 30-11-2019 ging jan een kennis van mijn vandaag,en die zij was heel erg slecht haast niemand ving vis zij die door de telefoon.
Toch bizar dat gisteren een gekkenhuis was en nu bijna niemand iets. Maar dat is vissen,soms zijn ze met velen en dan weer helemaal niet,en dan is het heel hard werken voor een visje.

ps misschien morgen weer,ik heb nog aas over en nog wat zagers van Ray gehad
aas zagers groetjes jack

jack